Witam,
Zmieniłem reflektory Bixenonowe na standardowe i mam kłopot z migającą kontrolką AFL tzn. migała już wcześniej nawet jak były zamontowane bixenony ale coś w nich było uszkodzone i nie działało ani poziomowanie ani doświetlanie zakrętów i były ustawione na stałe więc się z tym pogodziłem. Teraz jednak chciałbym wyłączyć tą kontrolkę. Udało mi się pożyczyć op coma bo wyczytałem na jednym z forów, że należy wejść w nadwozie --> programowanie i tam ustawić, że AFL nie występuje i powinno być w porządku - tak też zrobiłem a kontrolka dalej jak migała tak miga Może ktoś z forumowiczów ma większe doświedczenia i opisałby jak krok po kroku wyłączyć tą opcję lub jeżeli jest wogóle taka możliwość za pomocą op coma zmienić w danych samochodu reflektory bixenonowe na zwykłe tak żeby wszystko się zgadzało. Chyba w danych pojazdu dalej widnieją bixenony bo sam sie raczej nie zaktualizował - niestety nie wiem gdzie tego szukać. Powiem szczerze, że jestem zielony w tych sprawach a z op comem mam pierwszy raz do czynienia.
Z góry serdecznie dziękuję za wszelką pomoc