Astra 3 forum Astra H forum

Opel Astra H forum

Przebieg Opel Astra 3 forum gości
Astra | porady | usterki | akcje serwisowe | forum | giełda | powiadomienia | kontakt | szukaj | o stronie

Cz�ści do Opla Astra H Profesjonalne odzyskiwanie danych

POMOCY !!!

Moderatorzy: piotii, miranda

POMOCY !!!

Postprzez wojtula1_1996@o2.pl » 22 sie 2015, o 23:56

Koledzy proszę o pomoc z moją asterka :((( Gdyż odwiedziłem już paru mechaników i każdy skasuje swoją sumkę a samochód po jakimś czasie dalej chodzi tak samo czyli ma nierówne obroty czasami mam tak ze ja go odpalę a on po chwili a czasami odrazu gaśnie :((( jak chce jechać wolno bo np dziury czy coś to po prostu się nie da bo samochód się zachowuje tak jak by się dławił po prostu tak szarpie :((( często też mi nie działają przyciski w kierownicy i jeszcze mam tak ze na przykład odpalę autko i jedzie ładnie aż można czerpać przyjemność z jady a czasami mam tak ze jak odpalę to się jedzie jak bym ciągnął coś na prawdę ciężkiego samochód jest taki slaby i wg tak jakbym jeździł bez wspomagania az nie chce się jechać tym samochodem :(((( a do autka zamontowałem takie radyjko http://www.aliexpress.com/item/For-Opel ... 13409.html i właśnie krótko po zamotowaniu tego cudeńka zaczeły dziać sie te cuda i nie wiem czy może to być wina radia czy w czymś innym tkwi problem :((( Opel Astra GTC 1.7 125 km a i dodam ze jak jest taki słaby to masakrycznie wzrasta spalanie.... Może miał ktoś z was taki problem i wiecie co zrobić :((( Bardzo proszę o pomoc bo mam asterke dopiero nie cały rok i nie chce jej jeszcze sprzedawać :P
wojtula1_1996@o2.pl
Starszy kierowca

Silnik: 1.7 CDTI Z17DTR

Re: POMOCY !!!

Postprzez wojtula1_1996@o2.pl » 27 sie 2015, o 00:20

Nikt nie pomoze?? czy po prostu nikt nie wie co to moze byc za problem???
wojtula1_1996@o2.pl
Starszy kierowca

Silnik: 1.7 CDTI Z17DTR

Re: POMOCY !!!

Postprzez szmic » 27 sie 2015, o 07:27

sprawdź zawór SCV na pompie, częsta przyczyna falowania obrotów itd...
szmic
Weteran

Silnik: 1.7 CDTI Z17DTJ

Powrót do Karoseria, wnętrze, elektryka nadwozia