Astra 3 forum Astra H forum

Opel Astra H forum


Przebieg Opel Astra 3 forum gości
Astra | porady | usterki | akcje serwisowe | forum | giełda | powiadomienia | kontakt | szukaj | o stronie

Części do Opla Astra H

Parę potrzebnych zmian na forum...

Regulamin forum, informacje o działaniu strony.
Tutaj można zgłaszać pomysły odnośnie rozwoju strony.

Re: Parę potrzebnych zmian na forum...

Postprzez andy17d » 29 lip 2016, o 13:02

Podaj przykłady tego przejęcia. Prawie codziennie coś usuwamy i banujemy jakieś adresy.
Jak widzicie jakiś spam, prosimy zgłaszać.
Avatar użytkownika
andy17d
Moderator
 
Posty: 297
Dołączył(a): 20 wrz 2011, o 09:56
Lokalizacja: PO
Silnik: 1.7 CDTI Z17DTL


Re: Parę potrzebnych zmian na forum...

Postprzez szmic » 29 lip 2016, o 13:15

nie trzeba przykładów, podczas próby wejścia w temat klikając na mały kwadrat obok tytułu po prawej stronie otwiera się aliexpres, i nie tylko u mnie tak jest, rozmawiałem z kilkoma użytkownikami forum i mają to samo, czasami trzeba kilkukrotnie wchodzić bo cały czas chińczyk wyskakuje, jak nie buty to sukienki :lol: , więc dziwię się że nikt nie zwraca na to uwagi,
szmic
Weteran
 
Posty: 774
Dołączył(a): 12 sie 2012, o 17:32
Silnik: 1.7 CDTI Z17DTJ

Re: Parę potrzebnych zmian na forum...

Postprzez andy17d » 29 lip 2016, o 15:18

szmic napisał(a):podczas próby wejścia w temat klikając na mały kwadrat obok tytułu po prawej stronie otwiera się aliexpres


Możesz screenshota zrobić? Nie wiem, o jakim kwadracie piszesz :(
Avatar użytkownika
andy17d
Moderator
 
Posty: 297
Dołączył(a): 20 wrz 2011, o 09:56
Lokalizacja: PO
Silnik: 1.7 CDTI Z17DTL

Re: Parę potrzebnych zmian na forum...

Postprzez szmic » 29 lip 2016, o 15:30

sorki może źle opisałem, mały kwadracik obok nicku jak na niego najedziesz to masz "zobacz najnowszy post" , czasami wchodzisz bez problemu a czasami chińczyk
szmic
Weteran
 
Posty: 774
Dołączył(a): 12 sie 2012, o 17:32
Silnik: 1.7 CDTI Z17DTJ

Re: Parę potrzebnych zmian na forum...

Postprzez szmic » 29 lip 2016, o 15:42

https://zapodaj.net/2f395c341bf54.png.html
i nie tylko to, ponieważ próba na przycisku "edytuj" - chińczyk, klikam na odpowiedź - 10 razy chińczyk, próba na innym laptopie - chińczyk, więc problem nie leży po mojej stronie, niepotrzebne oglądanie chińskich produktów może naprawdę zmęczyć,
szmic
Weteran
 
Posty: 774
Dołączył(a): 12 sie 2012, o 17:32
Silnik: 1.7 CDTI Z17DTJ

Re: Parę potrzebnych zmian na forum...

Postprzez andy17d » 29 lip 2016, o 16:04

Tak, już wiem, o którym przycisku mówiłeś.
Jednak to mnie dziwi. Upewniałem się jeszcze w rozmowie z adminem i my niczego nie podpinaliśmy pod te przyciski, żadnych reklam.
U mnie osobiście nigdy nic się nie wyświetliło, mimo, że nawet nie mam filtra reklam włączonego.
Avatar użytkownika
andy17d
Moderator
 
Posty: 297
Dołączył(a): 20 wrz 2011, o 09:56
Lokalizacja: PO
Silnik: 1.7 CDTI Z17DTL

Re: Parę potrzebnych zmian na forum...

Postprzez szmic » 29 lip 2016, o 16:12

tak jak pisałem wcześniej po rozmowie z kilkoma osobami wyszło że nie tylko u mnie, proszę zwrócić na to uwagę, po prostu takie triki zniechęcają do czytania i pisania na forum, myślę że problem jest do rozwiązania, pozdr.

to jest przykład chińczyka którego naoglądałem się dzisiaj chyba kilkadziesiąt razy:
https://zapodaj.net/9eb9820735484.png.html
szmic
Weteran
 
Posty: 774
Dołączył(a): 12 sie 2012, o 17:32
Silnik: 1.7 CDTI Z17DTJ

Re: Parę potrzebnych zmian na forum...

Postprzez andy17d » 29 lip 2016, o 16:40

I to się dzieje tylko na tym forum? Na żadnej innej stronie nie masz takiego problemu?
Avatar użytkownika
andy17d
Moderator
 
Posty: 297
Dołączył(a): 20 wrz 2011, o 09:56
Lokalizacja: PO
Silnik: 1.7 CDTI Z17DTL

Re: Parę potrzebnych zmian na forum...

Postprzez szmic » 29 lip 2016, o 16:47

tylko na tym forum i nie jest to problem z mojej strony , próbowałem na innym laptopie ponieważ najpierw pomyślałem o wirusie a reszta jak pisałem powyżej i już nie odpowiadam bo nie chce znów oglądać chińskich butów
szmic
Weteran
 
Posty: 774
Dołączył(a): 12 sie 2012, o 17:32
Silnik: 1.7 CDTI Z17DTJ

Re: Parę potrzebnych zmian na forum...

Postprzez andy17d » 30 lip 2016, o 10:27

Możesz sprawdzić w innej przeglądarce (np. firefoxie, chromie).
Ten inny laptop na którym próbowałeś jest podłączony pod ten sam router? Jeśli tak, to jeśli masz możliwość sprawdź go w innej sieci.
Istnieją wirusy, które potrafią modyfikować ustawienia dns w routerze i przez to pojawiają się reklamy.
Możesz też w swoim laptopie ustawić próbnie dns ręcznie na np. 8.8.8.8

Sam przed chwilą sprawdzałem na innym komputerze, świeżo zainstalowanym bez antywirusa, bez blokad reklam, wtyczek itp.
Zarówno na FF jak IE wszystko jest ok.
Avatar użytkownika
andy17d
Moderator
 
Posty: 297
Dołączył(a): 20 wrz 2011, o 09:56
Lokalizacja: PO
Silnik: 1.7 CDTI Z17DTL

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regulamin i funkcjonowanie strony

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

stat4u skocz.com - Najwiekszy Katalog Stron www
Dziękujemy za wsparcie naszego forum firmie KodIT Usługi Informatyczne - Odzyskiwanie danych Poznań.