przez MarTech » 18 cze 2018, o 22:20
Piszę z głowy i na szybko.
To, że w silnikach są rozbieżności wiekowe, to fakt i nie będę polemizował, bo jak pisałem nie sięgam po literaturę ani nie grzebię w guglach - a pewnie jest. Nie zwróciłem też uwagi na silnik bo praktycznie wszystkie z tej dekady mają 150kkm czy diesel czy benzyna.
Co do oceny moich kompetencji... hmmmmm... czepianie się i przekładanie tego na warsztat jest moim zdaniem co najmniej infantylne. Nigdy nie korzystałeś z usług, nie znasz ale już wiesz. Jakież to polskie... ktoś chce pomóc to trzeba mu dogryźć?
Z praktycznego punktu widzenia te 150.000 czy nawet 5-6-7 lat to taki sam kosmos jak wymiany oleju po 30.000km. To moje prywatne zdanie.
Zresztą nieważne, istotne jest że będąc tylko człowiekiem piszę przekłamane informacje. Widzisz, dużo z TISa pamiętam, nie pamiętam wszystkiego i zapewne jeszcze jakiś błąd mi się zdarzy, bo albo wiedzy zabraknie albo po 12h pracy przemęczenie weźmie górę.
Wyluzuj człowieku, jesteś nieomylny to serdecznie gratuluję. Ja jestem tylko człowiekiem nie znającym opla. I pracuję w wujowym warsztacie.