canoe napisał(a):To do Astry GTC to swiatla NSSC 502HP - około 230zł - też o nich myślałem, ale zrobienie po 5 otworów w kratce i jeszcze równo je ustawić to wyzwanie.
vwarni napisał(a):Witam:) Ja ostatnio zakupiłem światła dzienne Philips DayLight 8 i przymierzam się do ich montażu. Mam właśnie astre GTC i o ile przedni zderzak naprawdę mi się podoba swoim kształtem, to już miejsca w nim praktycznie zero!!! W zykłej Astrze czy kombi są dużo większe kratki obok halogenów i miejsca nie brakuje. Ja jedyne gdzie wymyśliłem, to w kratkę srodkową zderzak, obok tablicy rejestracyjnej. Wszystko by pasował jedynie jeden wymiar przepisów by był lekko naciągnięty;) Tzn zamiast 60cm pomiędzy światłami będzie 53 bodajże. Nie chce oszpecić auta i montaż w moim przypadku musi być perfekcyjny!!! U mnie nawet jak czegoś nie widać, to i tak musi być wykonane niemal fabrycznie ( takie zboczenie ) Kupiłem już drugą kratkę do zderzaka, bo w razie czego nie chce niszczyć swojej, a efekt może wyjść różnie... Zobaczymy jak to będzie:) Nie podoba mi sie tylko, że te lampy mają funkcje świateł pozycyjnych, ale cóż może jakoś to wyjdzie. W najgorszym przypadku wrócę do serii i już:)
Pozdrawiam:)
Powrót do Karoseria, wnętrze, elektryka nadwozia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 42 gości