No ELM ma bardzo małe możliwości, to raczej zabawka niż jakieś konkretne narzędzie, błędy można co prawda wykasować ale jak jest jakaś awaria to one i tak przecież powrócą, a żeby tylko je sprawdzić wystarczy wypedałowanie Asterki i wszystko jasne
witam wszystkich od tygodnia posiadam opla astre 3 z 2006 roku . interesuje mnie interfejs do mojego autka . znalazłem na all..... gościa który chce 175 zl. za op-com wersja 1.45 jak sie nie mylę, daje 7 dni gwarancji . jak sadzicie czy mogę gdzieś taniej kupić taki " kabelek " pozdrawiam
dzieki " jarek65w " ale znajomy już zamówił teraz czekam na przesyłkę . mam jeszcze pytanie jaki program do softu 1,39 bo taki kabelek mam mieć podobno jak dam nowy program mogę go uwalić na amen .
Przychodzi "oryginalny" z płytą ale można na chomiku wersję "nasiejszą" zobaczyć.
Było trochę zabawy z instalacją ale bez przesady , informatyk ze mnie żaden a po kilku próbach i poradach z netu dałem radę. Teraz to już nawet nie pamiętam jak ale działa aż miło.
Wiele przydatnych rzeczy sobie zrobiłem w Astrze i Corsie - dodatkowy kluczyk , światła dzienne , automatyczne zamykanie , o diagnozach nie wspomnę. Idzie do mnie manetka tempomatu więc mam nadzieję będzie następna .
witajcie tez sie przymierza do kupna fejsa. z tego co widze raczej jestem za opcomem niz ELM. tylko chcialbym wiedziec jaki jest aktualnie najnowszy soft do opcoma, oraz czy soft z chomika jak sie wgra do opcoma moze namieszac? oraz czy opcomem mozna "tuningowac" silnik? mam tu na mysli wgrac nowa mape silnika.