Astra 3 forum Astra H forum

Opel Astra H forum

Przebieg Opel Astra 3 forum gości
Astra | porady | usterki | akcje serwisowe | forum | giełda | powiadomienia | kontakt | szukaj | o stronie

Cz�ści do Opla Astra H Profesjonalne odzyskiwanie danych

Brak poziomowania w Xenonach

Moderatorzy: piotii, miranda

Brak poziomowania w Xenonach

Postprzez lukasik92 » 17 mar 2014, o 19:58

Witam jestem nowy i od miesiąca mam Astre H GTC 2009 r. Problem mam taki ze nie poziomuja mi się xsenony. Swiecą równo, nie swieca w kosmos ani w ziemie ale nie widze jak pracują np. jadac pod gorke czy jak jest ciemno, powinny przy zapalenie ich się ruszac tz poziomować ja tego nie mam. Byłem dziś a aso bo wymieniałem olej i spytałem o to. To pierwsze co uslyszalem to 100 zl za podpiecie do kompa, no trochę dużo jak za 1 min roboty. Da się jakos sprawdzić recznie czy nie ma błędu w xsenonach albo co się moglo zepsuc. Nie mam systemu AFL tylko poziomowanie. nic na ikonach mi się nie swieci ze jest jakiś błąd.
ASTRA H OPC 240 :) !
lukasik92
Kierowca

Silnik: 2.0T Z20LEH

Re: Brak poziomowania w Xenonach

Postprzez drahe » 19 mar 2014, o 08:54

Przy odpaleniu silnika powinny wykonać ruch góra-dół i wrócić do normalnej pozycji.Spróbuj obciążyć bagażnik np siadając na nim a druga osoba niech obserwuje czy zmienia się kąt świecenia :D
drahe
Weteran

Silnik: 1.8 Z18XE

Powrót do Karoseria, wnętrze, elektryka nadwozia