Astra 3 forum Astra H forum

Opel Astra H forum

Przebieg Opel Astra 3 forum gości
Astra | porady | usterki | akcje serwisowe | forum | giełda | powiadomienia | kontakt | szukaj | o stronie

Cz�ści do Opla Astra H Profesjonalne odzyskiwanie danych

Radio CD 70 Navi - odwtarzanie mp3

Moderatorzy: piotii, miranda

Radio CD 70 Navi - odwtarzanie mp3

Postprzez misza14001 » 4 maja 2014, o 13:07

Witam

Moje pytanie brzmi następująco, czy wszystkie radia CD 70 Navi odtawarzają płyty mp3 ? :) nie doszukałem się na forum zadnej odpowiedzi na te pytanie. Płyty audio działają bez problemowo, oczywiście odpowiedniej dobrej firmy ( Sony , Hp, TDK, Verbatim) i nagrywane prędkością max 4x. Nagrałem ową płytę z muzyką w formacie mp3, podzieliłem nawet na 4 albumy podpisane album 1 , album 2 itp ;) nagrane oczywiscie prędkością 4x lecz płyty radio nie odczytało ;/ ( invalid CD) i "wypluwa" płyte. wiec czyżby moje radio nie odczytywało mp3 ?:) dodaje zdjęcie wersji wyświetlacza i oprogramowania :)
Obrazek

Drugie moje pytanie czy jest możliwość "przewijania" automatycznego paska z nazwą utworu, bo mi ucina tyluł i wyświetla w taki sposób:
Obrazek

Z góry dziękuje za odpowiedź :)
misza14001
Nauka jazdy

Silnik: 1.7 CDTI Z17DTH

Re: Radio CD 70 Navi - odwtarzanie mp3

Postprzez drahe » 7 maja 2014, o 07:49

Wszystkie cd70 odtwarzają mp3.Jak nie czyta to laser do wymiany - typowa usterka.
drahe
Weteran

Silnik: 1.8 Z18XE

Re: Radio CD 70 Navi - odwtarzanie mp3

Postprzez misza14001 » 8 maja 2014, o 23:25

Ogarnąłem temat ;) Płyta CD-RW TDK program nero i odczytuje;) jedyny problem że jak mam np ok 96 utworów na płycie to jeśli przełączę kilka utworów dalej to radio czyta utwór czyta i czyta (słychać ładowanie) i zaraz wywala płytę ;| error CD albo invalid CD.
misza14001
Nauka jazdy

Silnik: 1.7 CDTI Z17DTH

Powrót do Karoseria, wnętrze, elektryka nadwozia