Witam jestem tutaj nowy Astre mam od tygodnia. Mam oryginalne radio i chciałym do niego załozyć mocniejsze głosniki bo te co sa nie za bardzo mnie zadowalaja Wiec jakie głosniki bym musiał załozyc zeby grały ladnie czysto zeby te basy było dobrze słychac ale jednoczesnie zeby nie było za mocne do radia zeby nie spalic niczego
Z tego co wyczytałem to radio ma 20W na kanał więc z mocą głośników bym nie przesadzał Może warto zainwestować w miarę przyzwoite wygłuszenie drzwi,podobno jest znacząca poprawa dźwięku
No wlasnie tez czytalem ze przy tym radiu lepiej wygluszyc drzwi no ale wolalem sie was poradzic a jakie wygluszenie byscie polecali do asterki bo ja sie na tym nie znam. I dziekuje za odpowiedz
Koledzy mam problem... a mianowicie dzisiaj grzebalem sb w radyjku i nie wiem co zrobiłem ale jak jestem w menu i najezdzam na audio i jak sie zatwierdza to powinno wyskoczyc menu audio a u mnie nic i tez przesto nie moge właczyc aux bo tylko przez to menu audio mozna właczyc Wie ktos jak to naprawic???