Astra 3 forum Astra H forum

Opel Astra H forum

Przebieg Opel Astra 3 forum gości
Astra | porady | usterki | akcje serwisowe | forum | giełda | powiadomienia | kontakt | szukaj | o stronie

Cz�ści do Opla Astra H Profesjonalne odzyskiwanie danych

,, SAFE DISPLEY ,, i co teraz???

Moderatorzy: piotii, miranda

,, SAFE DISPLEY ,, i co teraz???

Postprzez lamas1204 » 2 kwi 2013, o 00:55

Kupiłem Astre h caravan z 2005 roku z navi CD70 na wyswietlaczu pojawilo ,, safe displey ,, nie wiem co mam zrobic. radio czyta płyty ale na wyswietlaczu pojawia sie i ciągle sie świeci ,, safe displey ,,

Pomóżcie mi drodzy forumowiecze. Nie widze przez to innych żeczy na wyświetlaczu taki jak: climatronic, pokazania komputera pokładowego i wiele róznych żeczygdzie.

Co mam zrobic , gdzie się zgłosic?????????
lamas1204
Nauka jazdy

Silnik: 1.7 CDTI Z17DTJ

Re: ,, SAFE DISPLEY ,, i co teraz???

Postprzez Tom Hagen » 2 kwi 2013, o 07:50

Wylogowany wyświetlacz ? Chyba czeka Cię wizyta w ASO lub u kogoś kto go zaloguje.
Obrazek
Tom Hagen
Klubowicz

Silnik: 2.0T Z20LEL

Re: ,, SAFE DISPLEY ,, i co teraz???

Postprzez lamas1204 » 2 kwi 2013, o 20:53

Byłem u elektronika dzis, bylo radio od innego opla. okazało się po 2 godzinach., że potrzebny jest kod pin samochodu. pojechalem do aso i chcieli za niego 150 zl. gdzie za 200 moj elektronik wyciagnie liczni zgra kod pin z licznika i zapisze mi nowy przebieg przy okazji, a okazało się ze na pompie mam o 68 tyś większy przebieg niż na liczniku. Chyba pora zrobic nowy na desce , hehehe

Chyba że nacie pomysl na kod pin samochodu????? skąd go dostać , oczywiscie po za aso.
lamas1204
Nauka jazdy

Silnik: 1.7 CDTI Z17DTJ

Powrót do Karoseria, wnętrze, elektryka nadwozia