Witam . Niedawno stałam się szczęśliwą posiadaczką ASTRY 3 2006 Mam kilka rys na lakierze , czy można je jakoś samemu usunąć ? Jedna jest dość konkretna , a kilka mniejszych ( kolor lakieru czarny metalik ) będę wdzięczna za podpowiedź ; dostałam odpowiedź , żeby poszukać tu viewforum.php?f=5. , ale albo nie mogę znaleźć , albo tego tematu nie ma dlatego przeniosłam ten temat tu
Potwierdzam słowa przedmówcy. Drobne rysy ( takie których nie da się wyczuć pod paznokciem ) da się usunąć wszelkiego rodzaju pastami polerskimi lub specyfikami w kolorze danego lakieru do amatorskiego użytku. Poważniejsze zadrapania - paznokieć się zaczepia - to tylko profesjonalna obsługa przez lakiernika jest w stanie pomóc. Ale i tak nie będzie idealnie gładkie. Jeśli ma być igla to tylko malowanie całego elementu. Takie info dostałem od znajomego mechaniko-lakiernika.
Dokładnie zależy jaką masz głębokość tych rys, jeśli są duże to raczej elementy do lakiernika bo nie wiem czy jakiś preparat sobie z nimi poradzi, z drobnymi ten preparat działa w 100 %
Ostatnio edytowano 13 cze 2016, o 08:59 przez admin, łącznie edytowano 1 raz
Powód:Usunięto niedozwolony link.