Moderator: piotii
dziadek02 napisał(a):Sam posiadam astre gtc w kolorze czerwonym. dokladnie taka sama jak tu:
Chcialbym kupic nowe felgi. Co sadzicie o tych? 18' cali, czy waszym zdaniem by pasowaly?
Koszt to 2 000zł za komplet + opony. 2 zimowki i 2 letnie. Czy to wygorowana cena?
Tom Hagen napisał(a):Mi osobiście wizualnie się nie podobają. Nie przepadam za takimi wynalazkami. A czy będą pasowały To oczywiście poza względami wizualnymi (czyli kwestią gustu i upodobań, z którymi się nie dyskutuje ) zależy od parametrów technicznych. Że są to 18-stki, to już wiemy. Jaka jest szerokość felgi, jakie ma ET i jaki jest rozstaw śrub Kto to wyprodukował Fantazyjność wzoru troszkę zajeżdża tu małymi żółtymi rączkami choć oczywiście mogę się mylić.
Za kwotę, którą podałeś chyba jednak szukałbym czegoś prostszego i ładniejszego (przynajmniej dla mnie), jak choćby te oryginalne 18", na których stoi ta czerwona Astra. Jakiś czas temu kupiłem do siebie Irmscher Evostar 18". Też wyglądają bardzo przyzwoicie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości