Astra 3 forum Astra H forum

Opel Astra H forum

Przebieg Opel Astra 3 forum gości
Astra | porady | usterki | akcje serwisowe | forum | giełda | powiadomienia | kontakt | szukaj | o stronie

Cz�ści do Opla Astra H Profesjonalne odzyskiwanie danych

radio

Moderatorzy: piotii, miranda

radio

Postprzez iziza23 » 31 maja 2013, o 15:05

Hmmm jestem posiadaczką Astry 3 od niedawna i śledzę te forum regularnie . Mam pytanko do bardziej doświadczonych forumowiczów - otóż jak sprawdzić jakie radio mam - piszecie w postach o BID itp . Nie bardzo wiem co to i jak sprawdzić . Wszystko mam w języku niemieckim :(
iziza23
Kierowca

Silnik: 1.9 CDTI Z19DTH

Re: radio

Postprzez Tom Hagen » 1 cze 2013, o 08:48

No to tak na początek może się zdecydujesz o co pytasz. O model radia czy rodzaj wyświetlacza :?: :lol: Jeśli chodzi o modele radyjek, jakie były stosowane w Ah, to:

CD30 w dwóch wersjach:
Obrazek

Obrazek

CD30 MP3 również w dwóch wersjach:
Obrazek

Obrazek

CD40 OPERA - na zdjęciu radyjko z VC ale takie również były w AH. Z tym radyjkiem były montowane w aucie zupełnie inne, lepsze głośniki.
Obrazek

CD50 PHONE
Obrazek

CD70 NAVI
Obrazek

DVD90 NAVI
Obrazek

A rodzaje wyświetlaczy masz opisane tutaj: Rodzaje wyświetlaczy
Obrazek
Tom Hagen
Klubowicz

Silnik: 2.0T Z20LEL

Re: radio

Postprzez iziza23 » 1 cze 2013, o 10:50

No i racja :) faktycznie radio jest CD70 NAVI , ale gafa sorrki :oops: chodziło mi o wyświetlacz , ale trochę poczytałam i jak mniemam mam wyświetlacz GID :0 Wielkie dzięki za ukierunkowanie mnie na właściwe tory :) za wpadki sorry - dopiero tydzień jestem posiadaczką tego CUDA i rozkminiam ją :) :)
iziza23
Kierowca

Silnik: 1.9 CDTI Z19DTH

Powrót do Karoseria, wnętrze, elektryka nadwozia