przez sparspar » 20 mar 2015, o 22:14
Właśnie wracam ze strony astrah.pl. Przyznam się, że za dwa, może trzy razy w życiu tam byłem. A ten nowy wygląd strony przypomina mi moją "byłą" stronę http://www.vwgolfv.pl .Jakie w końcu jest ich logo, jak wygląda?...Tylko nie mówcie mi, że to samochodzik z napisem astrah o wymiarach 50x50mmm
Mateusz ,chyba nie mówisz serio, że poddajesz sie? gdybyś zaprojektował 10-20 wzorów i nikt nie odpowiedziałby pozytywnie to wtedy mógłbyś czuć się urażony, ale po jednym wzorku chcesz zrezygnować? Mam dla Ciebie propozycje. Zaprojektuj mi logo o wymiarach 600mmx60mm, (60cmx6cm), które bez problemu zmieści się na tylnej klapie bagażnika pod listwą. Jak komuś się spodoba to płacę za pierwsze 200 sztuk. Bo mi właśnie o takie długie logo chodzi
Pozdrawiam
ps. tylko pamietaj Mateusz, że logo ma zachęcić miłośników astry do odwiedzania naszej strony:). I tak zauważyłem , że grono użytkowników w tym roku powiększyło się o czym to świadczy?...być może więcej usterek:)
Ostatnio edytowano 20 mar 2015, o 22:44 przez
sparspar, łącznie edytowano 1 raz
Zakładając swój wątek sprecyzujcie problem bo nikt nie czyta w myślach i nie wie jakie błędy Wam wyskakują.A potem starajcie się ukończyć każdy rozpoczęty wątek.