Moderatorzy: piotii, miranda
przez radomskonek » 25 mar 2013, o 21:26
Witam od 3 dni jestem włąscicielem Opla Astry H Z 2005 roku prosze mi wytłumaczyc jak sie ustawia światło w kabinie u kierowcy zeby sie włączało przy otwieranych drzwiach i gasiło po kilku sekundach po zamknieciu drzwi ? oraz jak ustawic chwilowe spalanie na ekranie środkowym ,ekran wyswietla temp,date ,godzine ,radio , klime a jak ustwic spalanie i kilometry prosze o odpowiedz na adres student.lukasz@wp.pl lub na forum.
Z góry serdecznie dziekuje
-
radomskonek
- Nauka jazdy
-
- Silnik: 1.3 CDTI Z13DTH
przez miranda » 26 mar 2013, o 17:20
Najpierw poczytaj trochę forum. Jak nic nie znalazłeś to pytaj. Ale nie ogólnikowo tylko dokładnie opisz co masz a co chcesz zrobić. Astry mają różne wyświetlacze więc na początek warto poinformować jaki masz. To nic trudnego. Wystarczy zajrzeć do odpowiedniego linku. To jest chwila i już wiesz jaki masz wyświetlacz:
viewtopic.php?f=5&t=17
Jak to podasz, ktoś kto ma taki i wie jak zrobić na pewno ci odpowie.
A jak było na forum to ci napiszą żebyś poszukał. Chyba, że ktoś się zlituje i podrzuci link.
-
miranda
- Moderator
-
- Silnik: 1.6 Z16XER
przez radomskonek » 26 mar 2013, o 22:01
mam Gid a
-
radomskonek
- Nauka jazdy
-
przez radomskonek » 7 kwi 2013, o 21:39
mam gida 3 liniowy jak zmienic godzine krok po kroku , jak zmienic na jezyk polski ? jak zrobic zeby wyswietlał chwilowe spalanie? jak sie dobrac do zarówki z przodu pzry lusterku bo nie swieci jak sie otwiera drzwi?
-
radomskonek
- Nauka jazdy
-
Powrót do Karoseria, wnętrze, elektryka nadwozia